Online examentraining

Digitalisering op school

Door de komst van het internet zijn er veel veranderingen gekomen in ons dagelijkse leven. We hebben met FaceTime binnen no-time contact met oma aan de andere kant op de wereld. Via Instagram kunnen we allemaal de nieuwe hond van de buren bekijken en de nieuwste vriendin van die knappe filmster. Met video-on-demand kunnen we allemaal bijblijven bij die sappige soap en hebben we enorm snel de grootste kaskrakers tot onze beschikking. De digitalisering vindt gelukkig ook plaats op school. Veel klaslokalen hebben digiborden en steeds meer docenten bieden hun leerstof aan op de mail of het digitale schoolsysteem. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je moet leren voor je eindexamens. Maar soms is dit alles nog niet genoeg om zeker te zijn van een mooie voldoende op je eindrapport. Online examentraining biedt de uitkomst voor iedere scholier die over een langere periode examensteun wilt krijgen.

Waarom online examentraining?

De digitalisering van het onderwijs is een positieve trend. Scholieren hebben nu meer werktuigen om hun eigen leren beter in de hand te hebben en scholen hebben op hun beurt weer meer zicht op wat de leerlingen doen. Toezicht houden op de studievoortgang is in het examenjaar belangrijker dan ooit. Toch zijn er veel scholieren die met één of meer vakken moeite hebben en ondanks de inspanningen van school er niet goed voor staan. Klassieke examentrainingen kunnen helpen maar vinden vaak pas een paar weken voor de examens zelf plaats. Deze trainingen zijn vaak gericht op het stampen van informatie, en niet op het begrijpen ervan. Dit is dus niet altijd even effectief – en daarom vaak weggegooid geld. Gelukkig is er een alternatief: online examentrainingen! Persoonlijke examentraining, gegeven door een deskundige coach over een langere periode is natuurlijk leuk en ook nog eens effectiever. Online examentraining is leuk en enorm makkelijk te regelen.

Onze online examentrainers

Door middel van online examentraining kan iedereen lekker vanuit huis de beste hulp krijgen voor de komende examens. Al onze online examentrainingen worden gegeven door onze getrainde coaches. Deze coaches hebben allemaal een oefenprocedure moeten doorlopen waardoor zij precies kunnen bepalen hoe ze uw kind kunnen helpen. Ieder kind is namelijk anders, en profiteert daardoor het meest van een eigen aanpak. Door middel van een goede internetverbinding is het mogelijk voor iedereen om op maat gemaakte examentraining  te krijgen – of uw kind nu op het vmbo, havo of vwo zit. De computer biedt ook nog eens een extra voordeel: uw kind krijgt toegang tot onze persoonlijke, overzichtelijke en hulpvolle digitale leeromgeving.

Recente case

Jochem

Jochem (18)

Jochem was al eerder voor het eindexamen op de havo gezakt. Hij zei zelf: “waarschijnlijk heb ik het hele jaar bij M&O zitten slapen”, want bij het leren voor het examen raakte hij in paniek. Al die moeilijke bedrijfseconomische termen, hij beweerde ze nog nooit te hebben gezien. In het jaar erop was sprake van hetzelfde verhaal, want ook nu had Jochem geen idee waar M&O eigenlijk over ging. Gelukkig kozen Jochem en zijn ouders voor de hulp van online-examentraining.nl. Wij schakelden Josefien in, onze M&O-expert. Zij was zelf een kei in dit vak en doet nu een economische studie. Jochem en Josefien gingen samen, ruim voor de examens, online aan de slag. Hij kreeg eindelijk inzicht in wat overheadkosten zijn en waaruit een hypothecaire lening precies bestaat. Zijn studietijd besteedde hij nuttig en had daarna ook nog tijd om lekker te voetballen. En dat M&O examen? Dat heeft hij met een dikke 7,2 gehaald. Lekker bezig, Jochem en Josefien!

Theo

Theo (17)

Theo heeft nooit een enorm sterk gevoel voor taal gehad. In zijn hele middelbare schooltijd had hij met veel stampen, een beetje bluf en enorm veel mazzel zijn talenvakken met een magere voldoende afgesloten. Totdat hij in het eindexamenjaar van de havo kwam. Jammer dat Nederlands een verplicht vak is, want daar had Theo misschien wel het meeste hekel aan. In 5 havo moet je ineens aan kunnen tonen dat je precies weet waar een tekst over gaat. Maar al dat lezen, dat lag hem toch echt niet zo lekker… Daarom wilde hij een examentraining Nederlands gaan volgen. Dat bleek echter niet zo gemakkelijk te zijn. Theo hockeyt namelijk op hoog niveau en kan niet zomaar twee weken in een klaslokaaltje gaan zitten! Daarom koos hij voor online-examentraining.com. Wij koppelden hem aan Jaco, een deskundige in de Nederlandse taal. Coach Jaco leerde Theo via het internet hoe teksten zijn opgebouwd en hoe je ze het slimste kunt lezen. Begin met de inleiding, dan de conclusie, maak aantekeningen en kijk goed hoe de vragen gesteld worden. Theo was na de training voorbereid op de vele valkuilen die op een examen kunnen voorkomen. Dat examen wist hij dan ook met een mooie voldoende af te sluiten. Congratulations, Theo!

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste examencoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de examens.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.