Voor wie?

Voor wie is online examentraining bedoeld?

Examentrainingen: je kunt er als scholier bijna niet meer omheen. Steeds meer middelbare scholieren kiezen ervoor om in de laatste paar weken voor hun eindexamen zich op te sluiten met minstens tien andere leerlingen. En dan is het stampen geblazen: dag in, dag uit. Dat kan werken, maar de ervaring leert dat veel scholieren zich overspoeld voelen met informatie. Dan is het nog maar de vraag hoe ze gaan scoren op hun eindexamen. Ook bieden scholen zelf examentrainingen aan. Die zijn echter vaak aansluitend aan de normale schooldagen, wanneer menig scholier al aan het eind van zijn energie en concentratie is. Dat is waarom online examentrainingen de beste uitkomst bieden: die zijn lekker flexibel in te plannen, wanneer het uw kind uitkomt. Onze online examentrainingen bieden voor iedere middelbare scholier de perfecte voorbereiding op het examen!

Op welke niveaus geven wij online examentraining?

Of uw kind op het vmbo, de havo of het vwo zit: met onze online examentraining hebben ze een voorsprong op dat moeilijke examen. Zit uw zoon op het vwo en heeft hij moeite met Latijn? Non est dubium. Heeft uw dochter voor haar vmbo examen geschiedenis? The only fear we have to fear, is fear itself. Of heeft uw zoon op de havo geen gevoel voor natuurkunde? Dan helpen wij hem daar natuurlijk mee. Duidelijker kunnen we het haast niet maken: onze online examentraining is bedoeld voor iedere eindexamenleerling op de middelbare school.

Door wie wordt onze online examentraining verzorgd?

Wij zijn enorm trots op onze grote groep gedreven en ervaren examencoaches. Zij zorgen met hun kennis en enthousiasme dat ieder jaar weer grote aantallen eindexamenscholieren met dat mooie papiertje in hun hand de school kunnen verlaten. Onze coaches hebben allemaal een oefenprocedure moeten volgen om in te spelen op de wensen van verschillende leerlingen. Dat is geen sinecure, want iedere leerling is anders en vergt daarom een compleet andere aanpak. Wij geloven dan ook dat iedere leerling recht heeft op maatwerk. Onze online coaches doen alles om dat te leveren. De coaches zijn erg flexibel omdat online examentraining makkelijker in te plannen is voor zowel uw kind als de coach. Het maakt dus niet uit of u in Terneuzen of op Schiermonnikoog woont, online examentrainingen zijn gemakkelijk voor iedereen. Heeft uw kind te maken met bijzondere leeromstandigheden als faalangst of dyslexie? Dan zorgen wij graag voor een coach die precies weet hoe daarmee om te gaan.

Hoe meld ik mijn kind aan voor online examentraining?

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij online examentraining? Wij zijn u en uw kind graag van dienst. Aanmelden is enorm simpel: dat kunt u doen met ons inschrijfformulier. Heeft u nog vragen over ons en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ons bereiken op 06 40 21 34 09 of op info@online-examentraining.com. Wij streven naar flexibiliteit en kwaliteit: dat kunt u dan ook altijd van ons verwachten.

Recente case

Luna

Luna (17)

Luna is als een echte gamer geen vreemde voor de digitale wereld. Ze kan uren achtereen zich verliezen in de laatste games terwijl ze speelt met haar online vrienden. Dat kwam helaas wel ten koste van haar schoolresultaten. Zo stond ze een dikke 4 voor economie en had ze niet het idee dat op eigen kracht te kunnen verbeteren. Over prijsliquiditeit hoefde je bij haar niet te beginnen en C + I + Iv + O – M klonk voor haar als een cheatcode van een oud computerspel. Gelukkig hadden de ouders van Luna besloten dat ze wel baat kon hebben bij een goede examentraining. “Als ze toch zoveel achter haar computer zit, dan kan ze die tijd ook ten goede gebruiken!” Wij zorgden ervoor dat onze coach Vincent iedere week met Luna de beginselen van de economie ging doornemen. Online natuurlijk, want dan kon ze daarna weer lekker terug naar haar games. Tegen de eindexamens had ze niet alleen alle kennis tot haar genomen maar ook een enorme boost in haar motivatie gekregen. En dat eindexamen? Dat was geen Game Over maar een Mission Complete! Bedankt, coach Vincent!

Theo

Theo (17)

Theo heeft nooit een enorm sterk gevoel voor taal gehad. In zijn hele middelbare schooltijd had hij met veel stampen, een beetje bluf en enorm veel mazzel zijn talenvakken met een magere voldoende afgesloten. Totdat hij in het eindexamenjaar van de havo kwam. Jammer dat Nederlands een verplicht vak is, want daar had Theo misschien wel het meeste hekel aan. In 5 havo moet je ineens aan kunnen tonen dat je precies weet waar een tekst over gaat. Maar al dat lezen, dat lag hem toch echt niet zo lekker… Daarom wilde hij een examentraining Nederlands gaan volgen. Dat bleek echter niet zo gemakkelijk te zijn. Theo hockeyt namelijk op hoog niveau en kan niet zomaar twee weken in een klaslokaaltje gaan zitten! Daarom koos hij voor online-examentraining.com. Wij koppelden hem aan Jaco, een deskundige in de Nederlandse taal. Coach Jaco leerde Theo via het internet hoe teksten zijn opgebouwd en hoe je ze het slimste kunt lezen. Begin met de inleiding, dan de conclusie, maak aantekeningen en kijk goed hoe de vragen gesteld worden. Theo was na de training voorbereid op de vele valkuilen die op een examen kunnen voorkomen. Dat examen wist hij dan ook met een mooie voldoende af te sluiten. Congratulations, Theo!

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste examencoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de examens.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.