Over ons

Timothy en Charley

Onze oprichter, Timothy, merkte meer dan tien jaar geleden iets opmerkelijks op. Enorm veel scholieren uit zijn kennissenkring waren niet goed voorbereid voor hun examen of waren in het jaar ervoor gezakt. Hij gaf toen zelf al een tijd lang bijlessen maar vond dat ook eindexamenleerlingen wat hulp konden gebruiken. Hij vroeg zijn eigen middelbare schoolvrienden of ze hem konden helpen met het geven van examentraining. En dat is hoe hij een groep gedreven coaches wist om te vormen tot een groot en succesvol examentraining- en bijlesbedrijf.

Charley begon bij Timothy als HR-professional in het nieuwe bedrijf maar maakte zich al gauw onmisbaar. Hij had zelf veel bijles en examentrainingen gevolgd toen hij op de middelbare school zat dus wist als geen ander wat een examentraining effectief maakt. Intussen is hij als algemeen directeur verantwoordelijk voor de leiding van dag tot dag, en coördineert hij dat ieder kind de juiste coach krijgt toegewezen.

Timothy en Charley hebben samen dit bedrijf uitgebouwd tot één van de grootste examentraining- en bijlesinstituten van Nederland. Ons bedrijf is dan ook overal in Nederland actief, van Leeuwarden tot en met Eindhoven. In deze tijd is het internet veel veranderd en zagen zij in dat online examentraining een enorm voordeel kan zijn voor veel scholieren. Nu kan iedereen, waar hij of zij ook woont, examentraining krijgen. Intussen hebben meer dan duizend coaches zich bij ons aangemeld om online examentraining te kunnen geven. En daar zijn we best een beetje trots op!

Onze waarden

Online-examentraining.com is gestoeld op drie kernpunten. Deze punten zijn maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit. Maar wat bedoelen wij hiermee?

Maatwerk

Onze examentrainingen zijn te allen tijde persoonlijk. Met online examentraining is iedere scholier gegarandeerd van een unieke aanpak want al onze coaches hebben moeten leren om om te gaan met de wensen van uw kind. Hierdoor kunnen zij precies de vinger leggen op de pijnlijke plek: en uw kind met een voldoende dat examen laten halen. Wij bieden hulp voor alle schoolvakken, op ieder niveau.

Flexibiliteit

Wij stellen ons altijd zo flexibel mogelijk op. Dat zal wel moeten want wij helpen ieder jaar enorm veel verschillende scholieren met ieder hun eigen wensen, werkdruk op school en sociale levens. Om deze reden vinden wij dat u en uw kind moeten kunnen bepalen wanneer de examentrainingen plaats vinden. Online examentrainingen zijn enorm makkelijk want die kunt u zelf inplannen wanneer u het uitkomt. Volledig vanachter uw computer of telefoon, lekker vanuit huis. Eenvoudig, toch?

Kwaliteit

Wij geloven niet in het kortetermijndenken. Examentrainingen en bijlessen zijn niet iets wat je kan kopen en vervolgens weer weggooit. Ze moeten je altijd bij blijven omdat ze niet alleen vakinhoudelijk leerzaam zijn, maar ook waardevol kunnen zijn voor iemands werkhouding en motivatie. Een goede online examentraining is daarom, naar onze mening, niet een investering voor even maar voor altijd.

“Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook.”  ~ Timothy & Charley

 

Recente case

Jochem

Jochem (18)

Jochem was al eerder voor het eindexamen op de havo gezakt. Hij zei zelf: “waarschijnlijk heb ik het hele jaar bij M&O zitten slapen”, want bij het leren voor het examen raakte hij in paniek. Al die moeilijke bedrijfseconomische termen, hij beweerde ze nog nooit te hebben gezien. In het jaar erop was sprake van hetzelfde verhaal, want ook nu had Jochem geen idee waar M&O eigenlijk over ging. Gelukkig kozen Jochem en zijn ouders voor de hulp van online-examentraining.nl. Wij schakelden Josefien in, onze M&O-expert. Zij was zelf een kei in dit vak en doet nu een economische studie. Jochem en Josefien gingen samen, ruim voor de examens, online aan de slag. Hij kreeg eindelijk inzicht in wat overheadkosten zijn en waaruit een hypothecaire lening precies bestaat. Zijn studietijd besteedde hij nuttig en had daarna ook nog tijd om lekker te voetballen. En dat M&O examen? Dat heeft hij met een dikke 7,2 gehaald. Lekker bezig, Jochem en Josefien!

Luna

Luna (17)

Luna is als een echte gamer geen vreemde voor de digitale wereld. Ze kan uren achtereen zich verliezen in de laatste games terwijl ze speelt met haar online vrienden. Dat kwam helaas wel ten koste van haar schoolresultaten. Zo stond ze een dikke 4 voor economie en had ze niet het idee dat op eigen kracht te kunnen verbeteren. Over prijsliquiditeit hoefde je bij haar niet te beginnen en C + I + Iv + O – M klonk voor haar als een cheatcode van een oud computerspel. Gelukkig hadden de ouders van Luna besloten dat ze wel baat kon hebben bij een goede examentraining. “Als ze toch zoveel achter haar computer zit, dan kan ze die tijd ook ten goede gebruiken!” Wij zorgden ervoor dat onze coach Vincent iedere week met Luna de beginselen van de economie ging doornemen. Online natuurlijk, want dan kon ze daarna weer lekker terug naar haar games. Tegen de eindexamens had ze niet alleen alle kennis tot haar genomen maar ook een enorme boost in haar motivatie gekregen. En dat eindexamen? Dat was geen Game Over maar een Mission Complete! Bedankt, coach Vincent!

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste examencoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de examens.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.