Inschrijven

Schrijf u hieronder in voor onze examentraining

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor 1 van onze aantrekkelijke online examentrainingspakketten of losse examentrainingen. Heeft uw kind wat meer steun nodig om meer begrippen en grotere examenthema’s te begrijpen? Dan raden wij ons klein of middelgrote pakket aan. Heeft uw kind veel onderwijs gemist het afgelopen jaar en daardoor een grote achterstand opgelopen? Dan is ons grote pakket aan examentraining een goede oplossing.

Vul onderstaand formulier in, en laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Trustpilot cijfer

Dit zeggen onze klanten

Recente case

Theo

Theo (17)

Theo heeft nooit een enorm sterk gevoel voor taal gehad. In zijn hele middelbare schooltijd had hij met veel stampen, een beetje bluf en enorm veel mazzel zijn talenvakken met een magere voldoende afgesloten. Totdat hij in het eindexamenjaar van de havo kwam. Jammer dat Nederlands een verplicht vak is, want daar had Theo misschien wel het meeste hekel aan. In 5 havo moet je ineens aan kunnen tonen dat je precies weet waar een tekst over gaat. Maar al dat lezen, dat lag hem toch echt niet zo lekker… Daarom wilde hij een examentraining Nederlands gaan volgen. Dat bleek echter niet zo gemakkelijk te zijn. Theo hockeyt namelijk op hoog niveau en kan niet zomaar twee weken in een klaslokaaltje gaan zitten! Daarom koos hij voor online-examentraining.com. Wij koppelden hem aan Jaco, een deskundige in de Nederlandse taal. Coach Jaco leerde Theo via het internet hoe teksten zijn opgebouwd en hoe je ze het slimste kunt lezen. Begin met de inleiding, dan de conclusie, maak aantekeningen en kijk goed hoe de vragen gesteld worden. Theo was na de training voorbereid op de vele valkuilen die op een examen kunnen voorkomen. Dat examen wist hij dan ook met een mooie voldoende af te sluiten. Congratulations, Theo!

Jochem

Jochem (18)

Jochem was al eerder voor het eindexamen op de havo gezakt. Hij zei zelf: “waarschijnlijk heb ik het hele jaar bij M&O zitten slapen”, want bij het leren voor het examen raakte hij in paniek. Al die moeilijke bedrijfseconomische termen, hij beweerde ze nog nooit te hebben gezien. In het jaar erop was sprake van hetzelfde verhaal, want ook nu had Jochem geen idee waar M&O eigenlijk over ging. Gelukkig kozen Jochem en zijn ouders voor de hulp van online-examentraining.nl. Wij schakelden Josefien in, onze M&O-expert. Zij was zelf een kei in dit vak en doet nu een economische studie. Jochem en Josefien gingen samen, ruim voor de examens, online aan de slag. Hij kreeg eindelijk inzicht in wat overheadkosten zijn en waaruit een hypothecaire lening precies bestaat. Zijn studietijd besteedde hij nuttig en had daarna ook nog tijd om lekker te voetballen. En dat M&O examen? Dat heeft hij met een dikke 7,2 gehaald. Lekker bezig, Jochem en Josefien!