Hoe werkt het?

Hoe werkt onze online examentraining?

Online examentraining is de perfecte manier om iedere scholier klaar te stomen voor het eindexamen. Onze examencoaches staan klaar om uw kind te assisteren bij het leren. Zij doen dat met een optimistische houding en zullen te allen tijde motiveren. Geloven dat je het kunt is tenslotte enorm belangrijk. Onze coaches maken voor ieder kind een eigen aanpak, want er is geen gulden middenweg: iedere examenleerling heeft baat bij een unieke werkwijze. Maar hoe gaat online-examentraining.com te werk? Wij nemen u graag mee door onze gemakkelijke checklist:

Online Examentraining in 5 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 5 stappen uit hoe onze online examentraining van start gaat.

Check

Controleer of je een werkende computer/ laptop, camera en microfoon hebt. Voor een optimale online examentraining wordt een stabiele internetverbinding aangeraden.

Aanvraag

Geef je beschikbaarheid  telefonisch of via een e-mailbericht aan ons door. Wij doen ons best een passende coach te vinden op de gevraagde tijd.

Nov 09, 2017

Match!

Wanneer een coach gematched is, krijg je een uitnodiging voor de online omgeving. In deze e-mail wordt ook uitgelegd hoe het programma werkt.

Nov 09, 2017

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je de stof digitaal bij de hand hebt voor de coach. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.

Nov 09, 2017

Online examentraining

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip klaarzit en ga naar het online portaal. Hier maak je kennis met de coach en ga je aan de slag.

Nov 09, 2017

1. Doe de thuischeck

Om onze online examentraining te kunnen ontvangen heeft u ten eerste een werkende computer of laptop nodig. Ten tweede is een webcam ook nodig, want uw kind en de coach moeten elkaar wel kunnen zien en met elkaar kunnen praten. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Ten derde dient u een goede internetconnectie te hebben, want leren kan lastig zijn als de stream steeds uitvalt! Ten slotte is het het makkelijkst als uw kind in een stille omgeving kan zitten. Leren in een rustige kamer komt de concentratie zeker ten goede.

2. Vraag de online examentraining aan

Heeft u uw computer en internetverbinding gecheckt? Dan kunt u nu uw kind opgeven voor de online examentraining. U kunt de beschikbaarheid van uw kind aan ons doorgeven per mail of aan de telefoon. Hoe vaak zou u uw kind examentrainingen willen laten volgen, en voor welk vak? Wanneer moeten de online examentrainingen beginnen? Dat kunt u allemaal aangeven in ons inschrijfformulier. Ten slotte kunt u eventuele andere omstandigheden aan ons doorgeven. Heeft uw kind dyslexie of bijvoorbeeld faalangst? Dan zorgen wij dat onze examencoach daar rekening mee houdt. Overzichtelijk, gemakkelijk en vlug – dat is hoe wij graag te werk gaan.

3. Wij zoeken de perfecte online examencoach

Ziezo, u mag nu lekker verder in uw stoel zakken. Dit is het moment waarop wij voor u aan het werk gaan! Zodra uw aanmelding binnen is gaan wij op zoek naar een geschikte match tussen onze coaches en uw kind. Als we de beste coach voor uw kind gevonden hebben krijgt u van ons een mail met een uitnodiging voor onze online leeromgeving. Ook sturen wij u een handleiding over ons programma waarmee de online examentrainingen worden gegeven.

4. Let's go!

Daar gaan we dan, dit is het moment waarop de online examentrainingen kunnen beginnen. Uw kind moet op de vooraf afgesproken momenten gereed zijn om te starten. Daarbij moet ook ingelogd worden op ons online portaal. De coach gaat dan meteen aan de slag om uw kind online klaar te stomen dat ene gevreesde examen. Tijdens de examentrainingen gaan de coach en uw kind door de te leren examenstof heen. Ook worden er leerstrategieën behandeld. Onze online examentrainingen zijn uniek, want iedere leerling is tenslotte anders en heeft het meeste voordeel bij een aanpak op maat. Zodra de examentraining voorbij is, is uw kind beter voorbereid op het examen. De volgende examentraining gaat weer precies zo in zijn werk.

Meld uw kind vandaag nog aan voor online examentraining

Online examentrainingen zijn een goede manier om uw kind voor te bereiden op de eindexamens in mei. Alle examentrainingen vinden via het internet plaats met een persoonlijke coach. Thuis leren met een enthousiast en ervaren persoon, daar kan iedere scholier van profiteren. Is er toch niet een directe klik tussen onze coach en uw kind? Dan gaan wij graag op zoek naar een geschikte vervanger. Heeft u interesse in examentrainingen voor uw kind? Dan kunt u hier ons aanmeldformulier invullen. Als u nog vragen heeft over onze werkwijze, onze coaches of onze educatieve filosofie kunt u ons mailen op info@online-examentraining.com of bellen op 06 40 21 34 09.

Recente case

Luna

Luna (17)

Luna is als een echte gamer geen vreemde voor de digitale wereld. Ze kan uren achtereen zich verliezen in de laatste games terwijl ze speelt met haar online vrienden. Dat kwam helaas wel ten koste van haar schoolresultaten. Zo stond ze een dikke 4 voor economie en had ze niet het idee dat op eigen kracht te kunnen verbeteren. Over prijsliquiditeit hoefde je bij haar niet te beginnen en C + I + Iv + O – M klonk voor haar als een cheatcode van een oud computerspel. Gelukkig hadden de ouders van Luna besloten dat ze wel baat kon hebben bij een goede examentraining. “Als ze toch zoveel achter haar computer zit, dan kan ze die tijd ook ten goede gebruiken!” Wij zorgden ervoor dat onze coach Vincent iedere week met Luna de beginselen van de economie ging doornemen. Online natuurlijk, want dan kon ze daarna weer lekker terug naar haar games. Tegen de eindexamens had ze niet alleen alle kennis tot haar genomen maar ook een enorme boost in haar motivatie gekregen. En dat eindexamen? Dat was geen Game Over maar een Mission Complete! Bedankt, coach Vincent!

Theo

Theo (17)

Theo heeft nooit een enorm sterk gevoel voor taal gehad. In zijn hele middelbare schooltijd had hij met veel stampen, een beetje bluf en enorm veel mazzel zijn talenvakken met een magere voldoende afgesloten. Totdat hij in het eindexamenjaar van de havo kwam. Jammer dat Nederlands een verplicht vak is, want daar had Theo misschien wel het meeste hekel aan. In 5 havo moet je ineens aan kunnen tonen dat je precies weet waar een tekst over gaat. Maar al dat lezen, dat lag hem toch echt niet zo lekker… Daarom wilde hij een examentraining Nederlands gaan volgen. Dat bleek echter niet zo gemakkelijk te zijn. Theo hockeyt namelijk op hoog niveau en kan niet zomaar twee weken in een klaslokaaltje gaan zitten! Daarom koos hij voor online-examentraining.com. Wij koppelden hem aan Jaco, een deskundige in de Nederlandse taal. Coach Jaco leerde Theo via het internet hoe teksten zijn opgebouwd en hoe je ze het slimste kunt lezen. Begin met de inleiding, dan de conclusie, maak aantekeningen en kijk goed hoe de vragen gesteld worden. Theo was na de training voorbereid op de vele valkuilen die op een examen kunnen voorkomen. Dat examen wist hij dan ook met een mooie voldoende af te sluiten. Congratulations, Theo!

Dit zeggen onze klanten

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste examencoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de examens.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.